-->
Odličan dodatak svinjskim kotletima s žara ili pečenoj svinjetini kao šta je prikazano na slici.
za 4 porcije
Sastojci:
Operite i osušite 6 srednje crvenih ili žutih krumpira. Nasjecite ih na oko
2.5cm kocke i stavite u veliku zdjelu. Dodati:
2 režnja ( češnja ) češnjaka mljevena
2 žlice nasjeckanog origana
sok od jednog limuna
2 žlice sjeckani vlasac
1 žličica crnog papra
1/2 žličice soli
4 žlice maslinovog ulja
Priprema:2 režnja ( češnja ) češnjaka mljevena
2 žlice nasjeckanog origana
sok od jednog limuna
2 žlice sjeckani vlasac
1 žličica crnog papra
1/2 žličice soli
4 žlice maslinovog ulja
Stavite sve zajedno u posudu za pečenje i pecite na 190 stupnjeva C oko 30 minuta ili dok krumpir ne dobije zlatno smeđu boju. Promješajte krumpire par puta tokom pečenja.
Nema komentara:
Objavi komentar