-->
Ako to nije najbolji doručak koji ste ikada imali…. Ja bih to nazvao belgijski tost, a ne francuski tost, jer sam koristila belgijski Kruh.:)))
Za 4
porcije
Pomiješajte zajedno dok ne dobijete glatku glazuru:
1 dg krem sira
1/3 šalice prosijanog šećera
prstohvat oraščića
½ žličice ekstrakta vanilije
Izrežite 4 kriške kruha (belgijski, francuski, talijanski ...) duplo tanja nego redovita feta kruha. Izrežite mali đep na svakoj feti na jednoj strani, ostavljajući druge strane netaknute. Pažljivo namazati ¼ smjese sira u džep svake fete kruha. Na drugoj strani džepa lagano namazati pekmez od brusnice.
Izmjašajte i protucite zajedno:
2 jaja
2 žlice vrhnja
¼ žličice soli
¼ žličice cimeta
½ žličice ekstrakta vanilije
Umočite fete kruha u smjesu od jaja i pržite preko srednje topline u 3 žlice maslaca.
Zamijenite svoj omiljeni pekmez umjesto brusnice…kao što je malina, borovnica ili sl.
Napravila sam to nedavno ...... Svi su ga voljeli. Definitivno ću to učiniti ponovno. Hvala za ukusan recept
OdgovoriIzbriši