20. 02. 2012.

Recept - Parmezan bakalar fileti


Naslovnica          Izbornik        Forum        Recept  Tjedna
-->
Evo par recepata danas za zdravu, ukusnu i svakodnevnu većeru. Ovaj meni je lako postići u pola sata.


Parmezan bakalar fileti




Vrlo je važno kuhati u teflon tavi za pečenje ili u protivnom će se sir zaljepiti za dno tave.

Sastojci
1 ½ kg svježi bakalar fileti
1 šalica svježe naribanog parmezana (ne u prahu)
Sol i papar
2 jaja + 2 žlice vode za pranje jaja
1 šalica brašna
Ulje za prženje

Priprema
Oprati bakalar i posušite. Filete sa zasoliti i zapaprti. Bakalar filete umetnuti u brašno, zatim u jaja i na kraju u naribani parmezan.
Ugrijte ulje u teflon tavi za friganje preko srednje do srednjo niske temperature. Pecite filete oko 3minute svaku stranu ili dok ne dobijete zlatno smeđkastu boju. Također sam pekla ovaj recept u silikonskoj padeli oko 20-tak min na 200 stupnjevaC. Te poslužite..

1 komentar:

  1. Ovo izgleda tako ukusno! Kakava tjestenina ide sa strane?

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...