01. 03. 2012.

Recept - Goveđi Biftek


Naslovnica          Izbornik        Forum        Recept  Tjedna
-->


Goveđi Biftek




Sastojci:
goveđi file
ulje
češnjak
brašno
sol 
mast
jaja
maslac  


Priprema:
Pisana pečenka ( tile goveđi ) pusti se da odleži koji dan u hladnom te se lagano protuče da omekša. Nareže se na 2cm debele kolute i premaže se percem namočenim u ulju te pospe isjeckanim sitnim češnjakom. 
Svaki se komad savije i stavi na tanjur na hladno mjesto. Prije pripremanja, odstrani se češnjak, meso lagano zabrašni, osoli i prži se naglo na ugrijanoj masti oko 2min. Na štednjaku se pripravi ugrijana posuda u kojoj se isfrigaju  jaja na oko s maslacem. 


Posluživanje:
Poslužite s pirjanim povrćem te bifteke odmah poslužujete 

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...